Menyer

Vi anpassar oss efter era önskemål,

nedan finner du lite olika förslag på rätter.


Minimum 20 personer.

Är ni färre än 20 p. kontakt oss gärna så kanske vi kan hitta en lösning. 


Förrätter:

  • Toast Skagen med sommarens primörer, finhackad rödlök, citron och dill
  • Marinerade räkor- och kräftstjärtar, serveras med chili, lime, tomater, sparris, mango, koriander, vitlöksbröd samt aioli gjord på ingefära och chili
  • Ceasarsallad med kyckling, bacon, parmesan, romansallad, krutonger, tomat och klassisk dressing

Varmrätter:

  • Timjankryddad oxfilé på en bädd av syrade gul- och rödbetor med smörstekta kantareller. Rostad skypotatis, Serveras med en klassisk rödvinssås
  • Halstrad laxfilé, bakad fänkål, kokt potatis och skagensås
  • Äppelbakad Grissida med mandelpotatispuré, syrade tomater och gräddkokt skysås


Dessert:

  • Mangopannacotta med passionsfrukt, serveras med en limesorbet
  • Chokladmousse med jordgubbskräm, hallon och lakritscremé
  • Blåbärssorbet, serveras med halloncremé, limegrädde och mynta


Grillbuffé:

  • Grillad karré marinerad med vitlök, örter, paprika, lök
    Grillad kyckling marinerad med BBQ
  • Välj 1 alternativ:
    Fransk potatissallad med örtdressing
    Vitlöksdoftande potatisgratäng
    Färskpotatis med pesto


  • Tomat- och rödlökssallad
    Coleslaw på rödkål
    Grillad sparris med ruccola, marinerad tomat och parmesan
    Syrad rödlök


  • Välj 2 såser:
    Chiliaioli
    Tzatziki
    Bearnaise
    Vitlöksaioli
    BBQ
  • Bröd och Smör